Bajić posle poraza od Zvezde: Oni imaju tri visoka, jako dobra i kvalitetna igrača, a mi samo Đorđa Gagića

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2020, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajić posle poraza od Zvezde: ''Oni imaju tri visoka, jako dobra i kvalitetna igrača, a mi samo Đorđa Gagića''

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić rekao je večeras da je njegova ekipa imala veliki pad koncentracije, te da je Crvena zvezda zasluženo pobedila u utakmici ABA lige.

Igokea je poražena na svom terenu od Crvene zvezde s 94:79 u 17. kolu Jadranske lige.

"Čestitam Zvezdi na više nego zasluženoj pobedi. Kontrolisali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su rezultat od samog starta. Video se grč kod nas i pad koncentracije, u nekoliko navrata smo ispali iz dogovora koji smo imali kada smo spremali utakmicu. Znamo kakvi su šuteri (Bili) Beron i (Kevin) Panter, a primili smo neke jeftine trojke", rekao je Bajić na konferenciji za medije.

Bajić je rekao i da je centarska pozicija bila možda i ključna u ovom duelu.

"Oni imaju tri visoka, jako dobra i kvalitetna igrača, a mi samo Đorđa Gagića. Pokušali smo sa (Savom) Lešićem i (Daliborom) Ilićem, ali bilo je teško. Zvezda je ušla ozbiljno u meč i to me raduje kao trenera, jer su pokazali poštovanje prema nama", kazao je Bajić.

On je dodao i da ima problema sa zdravstvenim stanjem svojih igrača, ali da se nada da će ubrzo moći da kompletira ekipu.





"Nismo bili u dobrom ritmu, veliki broj naših igrača je 'zakačio' virus. Neki su bili prikovani za krevet, potrebno je vremena da se vrate. Nije nam ostalo mnogo da dođemo do cilja, ali kroz trening moramo da se vratimo u formu. Nadam se da ćemo uskoro kompletirati roster", zaključio je Bajić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.