Bajić: Jedinstvena prlika za klub

Izvor: B92, 30.Apr.2021, 15:25

Bajić: Jedinstvena prlika za klub

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić rekao je da od svog tima očekuje da timskom igrom i borbenošću parira Crvenoj zvezdi u prvom meču polufinala ABA lige.

Košarkaši Crvene zvezde i Igokee u ponedeljak od 18.30 sati igraju prvi meč plej-ofa regionalne lige u hali "Aleksandar Nikolić".

"Mnoge granice smo pomerili tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << cele sezone i na kraju smo uspeli da se plasiramo u plej-of ABA lige. Ovo je prvi put u klupskoj istoriji da igramo u plej-ofu ABA lige, s obzirom na to da je 2013. godine format bio drugačiji i da smo igrali na fajnal-foru. Biće ovo potpuno novo iskustvo i za klub i za mene kao trenera. U polufinalu ćemo se suočiti sa Crvenom zvezdom, ekipom koja je imala jedan jedini cilj pred ovu sezonu, a to je osvajanje prvenstva. Izuzetno ih poštujem, kao i njihovog glavnog trenera Dejana Radonjića. Ako dobijemo priliku, mislim da imamo dovoljno kvaliteta i motiva da tu šansu iskoristimo. Jedino što ću tražiti od svojih igrača je da se bore za svaku loptu. Ovo je jedinstvena prilika za naš klub i uveren sam da će momci odgovoriti na pravi način", rekao je Bajić na konferenciji za medije.

Košarkaš Marko Jošilo ističe da se tim neće zadovoljiti samo plasmanom u plej-of.

"Zasluženo smo izborili plej-of i srećni smo što smo tu, ali ne želimo da ostane na tome. Zvezda je favorit, završili su takmičenje na prvom mestu. Mislim da imamo svoju šansu, pre svega u onom što smo radili tokom cele sezone. Ako ponovimo timski duh i igru, mislim da imamo šansu da tražimo brejk u Beogradu", rekao je Jošilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.