Bajević menja Prosinečkog na klupi BiH?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2019, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajević menja Prosinečkog na klupi BiH?

Bivši trener fudbalera Crvene zvezde Dušan Bajević ozbiljan je kandidat za novog selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine, pišu tamošnji mediji.

Posle odlaska bivšeg fudbalera i trenera Zvezde Roberta Prosinečkog sa klupe BiH, Bajeviću je ponuđeno da vodi "zmajeve" u baražu Lige nacija za plasman na EURO.

Interesantno je da je proslavljeni jugoslovenski reprezentativac član Izvršnog odbora >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Fudbalskog saveza BiH i zajedno sa Zvjezdanom Misimovićem, Sejom Kajtazom i Munirom Talovićem ima pravo glasa za novog selektora.

Bajević ima veliko iskustvo, osvojio je čak osam titula prvaka Grčke sa AEK-om i Olimpijakosom, ali poslednji trenerski angažman imao je pre sedam godina u Atromitosu.

Kandidat za naslednika Prosinečkog je i srpski stručnjak Veljko Paunović, osvajač titule prvaka sveta sa omladinskom selekcijom Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.