Bajatović i Vesić posetili Cecu!

Izvor: Dzungla.org, 03.Sep.2011, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajatović i Vesić posetili Cecu!

Prisni - Visoki funkcioner SPS-a i generalni direktor „Srbijagasa' Dušan Bajatović i bivši funkcioner DS-a Goran Vesić pre nekoliko dana večerali u domu pevačice Svetlane Ražnatović, koja izdržava zatvorsku kaznu. Ceca i Bajatović dogovarali poslovnu saradnju
Generalni direktor „Srbijagasa' i visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović i član Upravnog odbora Fudbalskog kluba „Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << zvezda' i bivši političar Goran Vesić pre pet dana posetili su folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović. Tajna večera u vili pevačice koja je u kućnom zatvoru trajala je do kasno u noć.
- Vesić i Bajatović su u Cecinu kuću, koja se nalazi u Ulici Ljutice Bogdana, ušli oko 20 časova. Iako su došli odvojenim automobilima, ušli su zajedno jer su stigli u isto vreme. Srdačno su se pozdravili, a obezbeđenje ih je pustilo u vilu. Ne znam šta se unutra zbivalo, ali ubrzo nakon toga stigla je dostava hrane, pa je bilo očigledno da je Ceca organizovala večeru - kaže naš izvor koji se zatekao u blizini kada su njih dvojica stigli.
Tragom informacije pokušali smo da saznamo šta je bio predmet razgovora i od kada datira njihovo prijateljstvo sa Cecom, međutim Bajatović i Vesić tokom jučerašnjeg dana nisu odgovarali na naše pozive. Kako saznajemo, iz prijateljske večere koja je trajala do kasno u noć Bajatović i Ceca su obavili i razgovor o poslovnoj saradnji, koja će se realizovati po isteku pevačicine kazne. Postoje indicije da je reč o nekoj vrsti sponzorstva za njenu predstojeću turneju i beogradski koncert.
Iako su na žurkama i slavljima koje je organizovala Ceca političari i direktori velikih kompanija bili rado viđeni gosti, među njima do sada nisu bili Bajatović i Vesić. Od izvora bliskog pevačici saznajemo da je Arkanova udovica Vesića upoznala preko njegove supruge, koja je sa Cecom dugogodišnji prijatelj. Poznanstvo sa Bajatovićem datira iz perioda kada se njena koleginica Slavica Tripunović Dajana navodno zabavljala sa njim.
Da podsetimo, Cecu je početkom avgusta posetio i lider Jedinstvene Srbije i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma.
- Posetio sam Cecu i mnogo je volim. Loše podnosi kućni zatvor zato što je to nepravda i što je medijska kampanja vođena protiv nje. Ona to nije zaslužila jer je najpopularnija estradna ličnost u Evropi. Ali, izdržaće Ceca i to - rekao je on.
Poznati političari, a dobri prijatelji Ražnatovićeve, Ivica Dačić i Velja Ilić, još uvek nisu bili u poseti zatvorenici čija kazna ističe u februaru naredne godine.
(Izvor: Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.