Baharovih 11 za LŠ

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Sep.2023, 18:31

Baharovih 11 za LŠ

Crvena zvezda je furiozno odradila finiš letnjeg prelaznog roka, iako je još početkom leta angažovala, pa i prošle zime angažovala velika pojačanja.
Posle saznanja da će u Ligi šampiona igrati sa aktuelnim evropskim šampionom Mančester sitijem, uz RB Lajpcig i Jang bojs, uprava crveno-belih je krenula i novu veliku ofanzivu na pojačanja, kako bi trener Bahar imao još kvalitetniji tim pred start u elitnom evropskom takmičenju.
Večeras je već ozvaničen transfer >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << defanzivca Nasera Đige koji je došao na jednogodišnju pozajmicu iz švajcarskog Bazela, a postignuti su dogovori i sa napadačem Šerifom Ndiajem koji stiže iz turske Adane, kao i korejskim vezistom Hvan In-Bomom iz Olimpijakosa.
Za poslednju dvojicu igrača Zvezda je izdvojila višemilionska sredstva na ime obeštećenja, pa je za očekivati da će brzo dobiti priliku da na terenu pokažu šta znaju, odnosno da će zauzeti mesta u startnoj postavi srpskog šampiona.
S obzirom da je novi trener Crvene zvezde Barak Bahar od početka sezone forsirao manje-više ustaljen sastav, izuzimajući problem sa povredom Ivanića, biće zanimljivo videti koji igrači će biti istisnuti iz startne postave kako bi najnovija pojačanja zauzela ta mesta.
Điga je danas na promociji dobio brojne pohvale od strane sportskog direktota Mrkele, pa ga možemo očekivati najverovatnije umesto Mijailovića, u defanzivnom trilingu sa Dragovićem i Degenekom.
Hvan In-Boma bismo mogli da očekujemo u veznom redu umesto Kangve, zajedno sa Stamenićem, a najzanimljivije je u odnosu na koga će Šerif Ndiaj dobiti prednost u napadu. Da li će se mladi Mitrović preseliti na klupu, a Olajinka na bok, dok bi Ndiaj možda mogao u tandem sa Krasoom? To je samo jedna od potencijalnih opcija, ali jasno je da će Barak Bahar biti na slatkim mukama kako da izabere idealnih 11.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.