Bahar ponosan: Lepo je biti deo istorije

Izvor: B92, 09.Dec.2023, 19:31

Bahar ponosan: Lepo je biti deo istorije

Trener Crvene zvezde Barak Bahar izneo je prve utiske nakon trijumfa (3:1) protiv lučanske Mladosti.

"Danas smo postali svetski rekorderi, ali smo se takođe i vratili na prvo mesto na tabeli, možda samo na dva dana, ali je lep osećaj. Nije bila laka utakmica, ali smo pronalazili rešenja i igrali pametno. Mladi fudbaleri su ušli u igru i preokrenuli utakmicu, izuzetno sam zadovoljan time. Dobar je trenutak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nastavimo u istom ritmu i u sredu", istakao je Barak Bahar.

Istakao je izraelski stručnjak zadovoljstvo zbog činjenice da je Crvena zvezda danas uspela da obori svetski rekord.

"Uvek je lepo biti deo istorije. Hvala bivšim trenerima, klubu, igračima, članovim stručnog štaba, što su započeli niz, a mi smo samo nastavili i ponosni smo na činjenicu da smo uspeli da srušimo svetski rekord".

Govorio je strateg crveno-belih i o predstojećem duelu Lige šampiona.

"Očekuje nas drugačija utakmica. Igraćemo protiv Mančester Sitija, možda i najboljeg tima na svetu. Moramo da iskoristimo dobar trenutak, verujemo da će stadion biti pun. Želimo da završimo takmičenje u grupnoj fazi sa dobrim rezultatom", zaključio je Barak Bahar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bakar Bahar: Lijepo je biti dio istorije

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Dec.2023, 12:57

Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Crvena zveuda Barak Bahar je iznio svoje utiske nakon trijumfa (3:1) protiv lučanske Mladosti, ali i obaranja svjetskog rekorda, s obzirom na to da je Crvena zvezda 122 utakmice u nizu nepobjediva na Marakani.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.