Bahar osvojio titulu, a onda su ga pitali o Zvezdi

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 22:42

Bahar osvojio titulu, a onda su ga pitali o Zvezdi

Gotovo je izvesno da će Barak Bahar od sledeće sezone preuzeti Crvenu zvezdu, a ove večeri on je završio veliki posao sa Makabi Haifom.

On je, naime, pobedom u gostima protiv Netanje rezultatom 5:1, a uz poraz Hapoel Ber Ševe od Makabi Tel Aviva (0:3) osvojio treću uzastopnu titulu prvaka Izraela.

Odmah nakon meča izraelski novinari su, između ostalog, pitali Bahara u vezi najavljenog preuzimanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvene zvezde.

Izraelski stručnjak je, kao i do sada u svojim odgovorima, ostao zagonetan.

"Bio je veliki pritisak i bilo mi je jasno da u ovom trenutku, ako bude manje dobrih rezultata, sve će biti na meni. Od prvog trenutka sam objasnio igračima da je ovo možda naš poslednji zajednički ples, možda i neki igrači neće biti ovde sledeće sezone, pa su shvatili da se mora završiti na dobar način", rekao je Bahar i potom dodao:

"Zahtevalo se više od mene i tima i uradili smo nešto neverovatno ovde. Da li ću biti u Makabiju iz Haife sledeće sezone ? To ćemo uskoro znati. Ne želim sada da otkrivam stvari, bilo bi neodgovorno".

Još malo ćemo sačekati na konačan odgovor i, veruje se, zvaničnu potvrdu iz crveno-belog tabora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.