Bahar dobio pitanje o Makabiju i Borjanu i samo se nasmejao: Nisam gledao, ali sam čuo da je imao mnogo odbrana (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 13:18

Bahar dobio pitanje o Makabiju i Borjanu i samo se nasmejao: Nisam gledao, ali sam čuo da je imao mnogo odbrana (VIDEO)

Crveno-bele očekuje meč treće runde Superlige u Lučanima.

Trener Crvene zvezde Barak Bahar izneo je očekivanja uoči meča trećeg kola Superlige Srbije protiv Mladosti u Lučanima (petak, 18.55).

Crveno-beli imaju maksimalan učinak u dve uvodne runde, a sada će imati priliku da se predstave publici i van Beorada.

- Očekujem tešku utakmicu, s obzirom na to da ćemo odigrati prvi meč na gostujućem terenu u sezoni, ali mi želimo da nastavimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobednički niz.Mladost ima kombinaciju kvalitetnih mladih i iskusnih igrača, ali to za našu ekipu nije bitno. Što se tiče mog tima, uvek će startovati najboljih 11 - rekao je Bahar.

Izraelski strateg neće moći ponovo da računa na dvojicu osnovnih poluga tima iz prethodnih sezona, Mirka Ivanića i Aleksandra Kataija.

- Očekujem da će Ivanić od sledeće utakmice biti na raspolaganju. Takođe, u timu neće biti ni Aleksandra Kataija, koji bi uskoro trebalo da se vrati laganijim treninzima.

Bahar je upitan i da prokomentariše pobedu Makabija iz Haife, njegovog dojučerašnjeg tima u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Prvak Izraela je kao gost savladao Slovan iz Bratislave 2:1, a pred golom slovačkog tima stajao je Milan Borjan.

Podsetimo, Bahar se po dolasku u Zvezdu odrekao usluga kapitena crveno-belih, pa je prekaljeni čuvar mreže otišao na pozajmicu u Slovan.

Bahar se nasmejao kada je upitan za komentar ove utakmice i Borjanov učinak.

- Nisam gledao utakmicu, došla mi je u posetu supruga iz Izraela, pa smo bili u restoranu. Dobio sam, međutim, mnogo poruka, svi su radosni u Izraelu, kao i ja. Čuo sam i da je Borjan imao mnogo odbrana. To je takođe vrlo zanimljivo – konstatovao je Borjan.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAHAR PRED MLADOST: Trener Crvene zvezde otkrio na koga neće moći da računa u Lučanima! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Avg.2023

Postoje određeni kadrovski problemi Crvena zvezda će u okviru trećeg kola Superlige Srbije gostovati Mladosti u Lučanima u petak od 18 časova i 55 minuta, a očekivanja pred novi izazov izneo je Barak Bahar. – Biće teška utakmica, igramo kao gosti po prvi put ove sezone i to protiv tima koji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.