Bahar: Važno je da pobeđujemo

Izvor: B92, 11.Avg.2023, 21:11

Bahar: Važno je da pobeđujemo

Trener Crvene zvezde Barak Bahar bio je zadovoljan što je njegov tim nastavio sa pobedama u SUperligi.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mladost u Lučanima 4:1 (2:1) u trećem kolu Superlige Srbije.

" Važno je da pobeđujemo. Bila je ovo prva utakmica u gostima, igrali smo protiv dobre ekipe i nije bilo lako, iako smo postigli četiri gola. Primili smo i jedan, ali dobro, većina igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je odigrala kvalitetno. Odnos i zalaganje su bili na nivou. Želimo i u narednom kolu da odigramo dobro, da nastavimo u ovom ritmu, a to koliko ćemo golova postići je manje važno. Najbitnije je da se dobro spremimo za Ligu šampiona", istakao je Bahar posle meča.

Zvezdini fudbaleri su imali veliku podršku navijača u Lučanima.

"Osećamo se kao kod kuće sa ovakvim navijačima i sa ovakvom podrškom. Lepo ih je videti i želimo da im dobrim igrama na terenu vraćamo", poručio je Bahar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.