Bahar: U Zvezdi se trofeji podrazumevaju

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 22:14

Bahar: U Zvezdi se trofeji podrazumevaju

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je večeras da je zadovoljan igrama svog tima na "Pari kupu" u Sankt Peterburgu.

Crvena zvezda je večeras pobedila Fenerbahče 3:1 u meču, trećeg kola "Pari kupa". "Crveno-beli" su osvojili turnir u Rusiji, pošto su prethodno savladali Zenit (2:1) i Nefči (4:0).

"Veoma važna utakmica za nas, ali i pobeda. Upisali smo tri trijumfa i osvojili prestižni 'Pari kup'. Ipak, najvažnije je da napredujemo u svim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << segmentima i da ono što radimo na treninzima prenosimo na teren. U prvom poluvremenu smo i kreirali i realizovali prilike. U drugom je to bilo malo slabije, ali normalno je da bude tako nakon više od tri nedelje priprema. Zadovoljan sam radom, kako igrača, tako i stručnog štaba, naravno i ponašanjem, željom za pobedom i napretkom", rekao je Bahar, preneo je zvanični sajt Crvene zvezde.

Izraelski trener je najavio da je ovo samo početak.

"U Zvezdi se trofeji podrazumevaju, i naravno da želimo da ih osvajamo. Danas smo savladali odličnu ekipu sa kvalitetnim pojedincima. Bitno je pobediti, bez obzira na to da li je prijateljska utakmica, pogotovo sada, kada se povezujemo i upoznajemo. Ipak, utisak mi je da smo se, i moj stručni štab, i ja već prilagodili na Zvezdu. No, ovo je samo početak, nastavićemo da radimo", istakao je trener Crvene zvezde.

Bahar je naveo da mu je drago da su navijači srpskog šampiona zadovoljni nastupima kluba na pripremama za novu sezonu.

"Verujem da su nas gledali i da im prija što smo pobedili tri kvalitetne ekipe. Obećavam da ćemo nastaviti da radimo i napredujemo, te da će biti još momenata za slavlje", dodao je Bahar.

On je priznao da je prva utakmica na turniru protiv Zenita bila najteža.

"Znali smo i da je Fenerbahče organizovan i talentovan tim, ali smo dobro ušli u susret. Nefči je takođe dobra ekipa. Hteli smo da se testiramo protiv tri kvalitetna tima, i mislim da smo to uspešno učinili", izjavio je trener Crvene zvezde.

Bahar nije želeo da komentariše suđenje na meču sa Fenerbahčeom.

"Nikad nisam pričao o sudijama i ne planiram to da počnem da radim. Mene zanima moj tim, kako izgleda posle pripremnog perioda. Zadovoljan sam, tako da je to ono što je najvažnije i sad nastavljamo dalje", naveo je Bahar.

Crvena zvezda je na meču sa Fenerbahčeom postigla prvi gol već u 20. sekundi, a u strelce se upisao Piter Olanjinka.

"Možda sam imao i brži gol, ali lepo je kad počneš utakmicu pogotkom. Na odličan način smo startovali susret, pripremali smo se za to, da budemo agresivni i da napadamo. Bilo je dobro prvo poluvreme, mislim da smo mogli da budemo i efikasniji", zaključio je Bahar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kraso: Crvena zvezda je veliki klub, jedva čekam punu Marakanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2023, 12:27

Fudbaler Crvene zvezde Žan Filip Kraso izjavio je danas da je zadovoljan dosadašnjim pripremama za novu sezonu i istakao da jedva čeka da istrči na teren Marakane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.