Bahar: Svi očekuju tri gola u prvih 10 minuta – to nas motiviše

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 13:12

Bahar: Svi očekuju tri gola u prvih 10 minuta – to nas motiviše

Trener Crvene zvezde Barak Bahar najavio je duel sa Napretkom (subota, 20.05) u drugom kolu Superlige Srbije.

Crveno-beli su na premijeri sezone savladali novosadsku Vojvodinu sa 5:0 i najavili nastavak dominacije u srpskom fudbalu.

"Nisam bio zadovoljan prvim poluvremenom, ali sam posle analize shvatio da nije baš tako bilo loše kao što sam mislio. Morali smo da budemo snažniji u napadu, da više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napadamo u šesnaestercu, postižemo više golova, pa je to aspekt koji bi trebalo da popravimo", rekao je Bahar.

Izraelcu su prioritet pobede.

"Moja filozofija je da pobeđujemo, da igramo atraktivno, da publika bude zadovoljna. To je nešto na čemu težimo i što ćemo pokušati da dodatno popravimo u budućnosti".

On je otkrio da je Aleksandar Katai počeo polako da trči posle povrede, ali da još nije spreman, kao i da će meč protiv Napretka zbog povrede propustiti Mirko Ivanić. Takođe, još nije spreman ni Jovan Mijatović, a zbog bolesti van tima je Stefan Leković.



"Ne volim da govorim o onome što je bilo pre, došao sam sa svojom vizijom, znao sam i pre toga ekipu. Neki igrači su me iznenadili, neki možda manje, ali sam zadovoljan ekipom, nastavljamo da radimo i naperedujemo. Nećemo otktivati tim dan pre utakmice, videćete sutra".


Bahar ne želi da se vraća na meč sa Vojvodinom.



"
Prethodna utakmica je istorija, vežbamo različite stvari, protiv ofanzivnih i defanzivnih ekipa. Pripremamo se da odgovorimo na različite situacije i rivale. Ne volim da govorim šta ćemo raditi protiv protivnika. Dobro smo analizirali njihovu utakmicu protiv Železničara, gledali smo prethodne utakmice protivnika".

Očekivanja navijača su ogromna, Bahar ističe da je još rano za priču o obaranju rekorda od 114 golova u sezoni.



"Moj posao i posao mog stručnog štaba je to da pripremimo ekipu. Znam da su očekivanja da se u prvih 10 minuta postignu tri gola, to nas samo dodatno motiviše da napredujemo. Ne slušamo šta se priča i piše, to ne utiče previše na nas, već smo fokusirani na rad i da budemo još bolji"
, zaključio je Bahar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BAHAR: Svi očekuju da postignemo tri gola u prvih 10 minuta

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023

Crvena zvezda dočekuje Napredak sutra od 20.05...Fudbaler iCrvene zvezde sutra od 20.05 časova dočekuje ekipu Napretka iz Kruševca u okviru drugog kola Mozzart bet Superlige, na stadionu ''Rajko Mitić''. Trener crveno-belih Barak Bahar spušta loptu posle odličnih izdanja njegove ekipe na startu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.