Bahar: Ovo je tek početak

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 20:15

Bahar: Ovo je tek početak

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izneo je utiske posle prve pripremne utakmice.

Šampion Srbije je slavio protiv selekcije grada Užica rezultatom 3:1.

"Prva prijateljska utakmica, trenirali smo nedelju dana, i imao sam priliku da se upoznam sa fudbalerima, kao i pridošlicama u tim. Ovo je tek početak, zadovoljan sam pristupom, ali ćemo raditi na tome da se unapredimo. Za prvu utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je dobro, ali ne želimo da primamo golove, a težićemo da budemo još efikasniji. No, imali smo šanse, nije bilo lako igrati na ovakvom terenu, ali moramo da se navikavamo", rekao je Bahar.

Posebno je istakao odnos Zvezdine dece, kako prema utakmici, tako i prema treninzima.

"Uživao sam, ne samo u njihovoj igri, već i u tome kako treniraju. Zaista žele da napreduju. Zvezda ima veliku budućnost u mladim igračima", dodao je on.

Naredni meč je na programu u četvrtak, 29. juna od 18 časova kada će Zvezda odmeriti snage sa Borcem iz Banjaluke.

"Nastavljamo da radimo, čeka nas još treninga, napredovanja, pa i utakmica, a potom odlazak u Rusiju na drugi deo priprema. Mnogo toga je ispred nas", istakao je Bahar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.