Bahar: Meč sa Lajpcigom u Beogradu je najvažniji

Izvor: B92, 25.Okt.2023, 23:46

Bahar: Meč sa Lajpcigom u Beogradu je najvažniji

Trener Crvene zvezde Barak Bahar kaže da će utakmica protiv Lajpciga za dve nedelje biti najvažnija.

Crveno-beli su poraženi rezultatom 3:1, a za 13 dana nemački tim dolazi u Beograd.

"Razočaran sam porazom. Zaista želim da obratim pažnju na dobre stvari. Primili smo gol kada smo imali inicijativu, ali se nismo predavali. Sviđa mi se kako su mladi igrači ušli i igrali dobro. Trebalo nam je malo sreće da postignemo još neki gol, ali možemo da prihvatimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobre stvari", rekao je Bahar na konferenciji.

Ima dovoljno vremena da analizira meč iz Lajpciga.

"Mislim da će biti dobra atmosfera, i danas je bilo tako, sjajno su nas podržali. Na kraju meča su bili ponosni, čak i pošto smo izgubili. Mislim da ćemo pred našim navijačima biti i bolji. Naravno da želim da pobedimo u tom meču. Tek smo završili. Ima dovoljno vremena za analizu. Bilo je dobrih, ali i loših stvari. Mislim da smo dobro odigrali drugo poluvreme. Ako to prenesemo na sledeći meč, mislim da možemo da pobedimo", istakao je Bahar i dodao:

"Mislim da treba završiti sve, a onda videti šta je dobro i šta ne. Imamo još tri meča, dva na našem stadionu. Možda je sledeći i najvažniji za nas u ovoj grupi. Treba da se fokusiramo na nas. Dve utakmice u ligi, a onda Liga šampiona".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.