Bahar: Bilo je problema

Izvor: B92, 02.Sep.2023, 22:31

Bahar: Bilo je problema

Trener Crvene zvezde Barak Bahar bio je veoma kratak posle pobede nad Novim Pazarom (2:1) u 6. kolu Mozzartbet Superlige Srbije.

Crveno-beli nisu blistali i ispromašivali su se, a na kraju i strepeli za pobedu, iako su imali igrača više, kao i dosuđen penal koji je na kraju napravio razliku između dva tima.

"Imali smo dosta šansi, dali smo gol. Bilo je problema, ali što je najvažnije, pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo i idemo dalje", rekao je Bahar posle meča za TV "ArenaSport".

Zvezda ima 15 osvojenih bodova posle šest odigranih utakmica i zauzima drugo mesto, iza TSC-a koji ima jedan bod više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

STRATEG ZVEZDE NAKON TRIJUMFA NAD PAZARCIMA: ‘Bilo je problema, ali pobedili smo!’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2023

Drama u samom finišu. Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Barak Bahar je nakon susreta sa Novim Pazarom za Arenu Sport rekao da su imali dosta šansi, ali i problema. -Imali smo dosta šansi, dali smo gol. Bilo je problema, ali što je najvažnije, pobedili smo i idemo dalje – istakakao je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.