Bačka sa novim trenerom na Zvezdu

Izvor: Mondo, 12.Avg.2017, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačka sa novim trenerom na Zvezdu

Bačkopalančani brzo pronašli zamenu Draganu Ivanoviću.

Foto: MONDO/Milutin Vujičić

OFK Bačka je prva ostala bez trenera u novoj sezoni (4. kolo), ali je veoma brzo našla zamenu Draganu Ivanoviću koji je odlučio da napusti klub nakon vezanih poraza.

Njegov naslednik je Zvezdan Milošević (52) koji će svoj debi imati već u nedelju od 21 čas protiv Crvene zvezde, a radi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << o Sarajliji (bivši fudbaler Željezničara) koji je najveći deo svoje trenerske karijere proveo radeći u Švedskoj i Estoniji.

Poslednji angažman imao je upravo u estonskom Utenisu.

Dragan Ivanović je na klupu Bačke seo u drugom kolu, nakon što je dobio raskid ugovora sa Vojvodinom, ali zbog lošeg starta smatrao je da je on najodgovorniji i stoga je napustio kormilu tima sa "Vave".

Očekivalo se da će njegov pomoćnik Mitrović preuzeti ekipu pre nego se pronaće stalno rešenje, ali je uprava Bačkopalančana reagovala veoma brzo.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

BAČKA IMA NOVOG TRENERA: Zvezdan debituje protiv Zvezde

Izvor: HotSport.rs, 12.Avg.2017

Zvezdan Milošević novi je šef stručnog štaba OFK Bačke, saopštio je klub iz Bačke Palanke.. Zvezdan Milošević će debitovati na klupi novog kluba protiv Crvene zvezde u petom kolu šampionata Srbije. Utakmica na stadionu “Rajko Mitić” na programu je u nedelju 13. avgusta od 17 časova.. Milošević...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.