Babić predstavljen: Došao sam u najveći klub na Balkanu, cilj je plasman u LE i titula

Izvor: Večernje novosti, 07.Jul.2017, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić predstavljen: Došao sam u najveći klub na Balkanu, cilj je plasman u LE i titula

Činjenica je da sam možda i prerano otišao u inostranstvo, ali mi je drago što su se klubovi dogovorili iako je malo potrajalo - poručuje Srđan Kao što je ranije najavljeno, Srđan Babić je od danas i zvanično novi fudbaler Crvene zvezde. On je stigao iz Real Sosijedada na jednogodišnju pozajmicu i najverovatnije će zadužiti dres sa borjem 15. — Mnogo sam srećan što sam dobio priliku da igram za najveći klub na Balkanu. Drago mi je što su klubovi uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da se dogovore iako je malo potrajalo. Meni se sezona završila 12. juna jer se tamo igra dosta utakmica. Nakon kraćeg odmora počeo sam sa individualnim radom, ali trenutno nisam 100 odsto spreman. Nadam se da ću moći da pomognem ekipi već u drugom kolu kvalifikacija — rekao je Babić. Babićev najveći uspeh do sada je zlatna medalja na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu. — Od fudbalera sa Novog Zelanda su tu još samo Manojlović i Milošević, i sa te strane mi jeste malo žao što nisam ranije došao. Sa druge strane, cela ta naša generacija je i dalje u kontaktu. Ne krije da je možda pogrešio zbog preranog odlaska, ali je siguran da je sada bolji fudbaler nego što je bio pre dve godine. — Nakon epizode u Španiji, mogu da kažem da sam naučio jezik i stekao iskustvo radeći i trenirajući tamo. I u Španiji 90 odsto ekipa igra sa visokom odbranom, tako da mi taj segment Zvezdine igre neće predstavljati problem. Činjenica je da sam možda i prerano otišao u inostranstvo, teško je izboriti se za minutažu naročito kada ste mladi. To je još jedan razlog zbog čega mi je drago što sam došao ovde, i pre svega želim da pomognem ekipi da uđe u Ligu Evrope, i naravno, da osvoji titulu — zaključio je Babić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Guardado ponovo u Primeri!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2017

Meksikanac se posle četiri godine vratio u Španiju...Nova destinacija Andreasa Guardada biće Andaluzija, tačnije njena prestonica Sevilja...Real Betis će biti treći španski klub u karijeri 30-godišnjeg veziste, pošto je ranije igrao za Deportivo La Korunju i Valensiju...La Korunja je bila njegova...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.