Babić otišao iz Železničara

Izvor: JužneVesti.com, 27.Sep.2018, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić otišao iz Železničara

Rukometni klub Železničar iz Niša ostao je bez još jednog letošnjeg pojačanja pošto je tim, na svoju inicijativu, napustio pivot Dejan Babić, inače nekadašnji kapiten Crvene zvezde.

Mladi igrač, rodom iz Kikinde, nije uspeo da se nametne treneru Veselinu Vujoviću na početku sezone, pa će karijeru nastaviti u šabačkoj Metaloplastici.

Na izričito insistiranje igrača, a nakon konsultacija uprave kluba i stručnog štaba, Babić >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je dobio raskid ugovora i slobodan je u izboru nove sredine - kaže Ivan Šmigić, direktor Železničara za sajt kluba.

Prethodno se klub, nakon odluke šefa stručnog štaba Veselina Vujovića, rastao sa Markom Kneževićem, Stefanom Jankovićem, Markom Ćeranićem i Milošem Savićem.

Podsetimo, Železničar, koji se ove godine takmiči u SEHA ligi, od starta sezone pretrepeo je sva četiri poraza u regionalnom takmičenju, a ispao je i iz kvalifikacija za EHF kup.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.