Babić na pregledima!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2017, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić na pregledima!

Crvena zvezda danas dobija novo pojačanje, u pitanju je Srđan Babić.

Odbrana Crvene zvezde će u narednu sezonu ući još jača.

Nakon dolaska Vujadina Savića i Filipa Stojkovića koji su pojačali poslednju liniju tima, u ekipu Vladana Milojevića stiže i momak koji je bio standardni član generacije koja je osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu 2015. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Radi se, naravno, o Srđanu Babiću, nekadašnjem fudbaleru Vojvodine, a sada članu Real Sosijedada.

Babić će na pozajmicu, sve je rešeno, ostalo je samo da prođe lekarske preglede koji se trenutno održavaju, prenose Novosti.

Novosti napominju još i to da će u Zvezdu verovatno i Jovičić, a da se situacija oko Gorana Čaušića iskomplikovala jer ima ponude iz Francuske i Nemačke.

Ugovor o pozajmici važiće na godinu dana, a za sada nije poznato da li Crvena zvezda može da otkupi ugovor na kraju sezone.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Babić potpisao danas, Jovičić potpisuje sutra!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2017

Kao što je i bilo najavljivano, Srđan Babić je novi fudbaler Crvene zvezde...Mladi fudbaler Real Sosijedada dolazi na pozajmicu u Crvenu zvezdu...Odbrana našeg najtrofejnijeg tima će biti pojačana u nastavku sezone fudbalerom koji je bio standardan kod Veljka Paunovića na Svetskom prvenstvu za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.