Babarogić: Lukić ni slovo o meni!

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Jun.2011, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babarogić: Lukić ni slovo o meni!

Predsednik crveno-belih Vladan Lukić je nedavno izjavio da je jedini kadar ispred Crvene zvezde u FSS Branimir Babarogić, ali da je to nasleđe i da će videti da li će on i ostati na trenutnoj funkciji.
Prvi čovek Zajednice tvrdi da o eventualnom opozivu nije razgovarao sa Lukićem.

Nisam to čuo da je Lukić rekao, bio sam na putu. Bili smo nedavno zajedno na Izvršnom odboru Crvene zvezde, a posle toga smo sedeli još četiri sata u „Avalici“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i nije mi spomenuo opoziv ili nešto slično – rekao je Babarogić.
Večiti nisu hteli privilegije
Prvi put prilikom izbora takmičarskih brojeva za narednu sezonu Partizan kao šampion i Crvena zvezda nisu želeli privilegije.
Umesto standardnih brojeva 1 i 9, večiti su odlučili da uzmu 3 i 11, kako bi izašli u susret manjim klubovima.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Babarogić: ''Nisam čuo šta je Lukić rekao''

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2011

U nedavnoj kritici opšteg stanja u fudbalu, predsednik Crvene zvezde nije poštedeo ni Zajednicu superligaša, na čijem je čelu Zvezdin kadar, Branimir Babarogić.

Nastavak na Sportske.net...

IO Zajednice Super lige: Zapad protiv Zvezde

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Jun.2011, 11:41

Superligaška sezona je uspešno završena. Tako su na sednici Izvršnog odbora Zajednice elitnog takmičenja zaključili delegati svih 16 klubova. Iako je u toku prvenstva bilo dosta primedbi klubova, a najviše na arbitre, o tome se juče nije raspravljalo s obzirom da je izostao izveštaj sudijske...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.