BUM - Budućnost smenila trenera!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''BUM'' - Budućnost smenila trenera!

Nepunih nedelju dana posle velike pobede nad Crvenom zvezdom u Beogradu...

Kako se u sportu sve vrlo brzo okrene...

Proteklog vikenda ekipa Budućnosti, predvođena trenerom Slobodanom Subotićem, sjajno je odigrala protiv Crvene zvezde u Beogradu i ostvarila veliki trijumf u drugom kolu ABA lige.

Izgledalo je tada da je Subotić uspeo da stabilizuje ekipu i da će ovaj trijumf dati Podgoričanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mnogo više samopouzdanja u nastavku sezone, ali odmah zatim usledio je iznenađujući poraz od poljske Arke u ''Morači'', treći uzastopni u Evrokupu.

To je bila kap koja je prelila čašu, pa je danas Slobodan Subotić smenjen sa mesta trenera Budućnosti!

''Ovim putem obaveštavamo javnost da smo prethodne večeri, na sastanku otvoreno razgovarali o trenutnoj situaciji sa trenerom Slobodanom Subotićem i zajednički doneli odluku o sporazumnom raskidu.

Imajući u vidu da i Upravni odbor i trener Subotić dele zajednički stav da je ekipi potrebna promena koja će vratiti klub na pobednički kolosjek i nastavak sezone Evrokupa, složili smo se da je u ovom trenutku sporazumni raskid najbolje rešenje.






Sa Slobodanom Subotićem, kao trenerom i kao čovekom je bilo divno sarađivati. Zahvaljujemo mu na korektnom odnosu i pogledima na novonastalu situaciju u klubu.







Budućnost Voli neće zaboraviti sjajnu pobjedu u Beogradu protiv Crvene zvezde. Hvala mu što je ovom odlukom pokazao da deli naš stav da je klub i njegov interes ispred svih nas kao pojedinaca'', navodi se u saopštenju UO Budućnosti.

Tim povodom oglasio se i Slobodan Subotić.

''U ovom trenutku, zbog loših rezultata na početku sezone u Super Kupu i Evrokupu, smatram da je potrebna promena, kao dodatni snažan impuls igračima.







Delim mišljenje i stavove Upravnog odbora da klubu treba promena da bi u pravom smeru krenuo dalje ka ostvarenju planova zacrtanih na početku sezone.







Zahvaljujem se stručnom štabu i Upravi Budućnost Volija, posebno predsedniku Draganu Bokanu sa kojim sam odlično sarađivao.







Raskidamo saradnju na veoma korektan način, u potpunosti deleći zajedničke stavove. KK Budućnost Voliju želim sve najbolje u ovoj i budućim sezonama'', poručio je Subotić.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Budućnost se rastala sa Subotićem

Izvor: B92, 18.Okt.2019

Košarkaški klub Budućnost iz Podgorice sporazumno je raskinuo saradnju sa trenerom Slobodanom Subotićem zbog poraza od Arke u Evrokupu, kao što smo i pisali...Bez obzira na trijumf nad Crvenom zvezdom u Beogradu (89:81) u ABA ligi pre samo pet dana, Subotić odlazi nakon sve tri izgubljene utakmice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.