Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAZILAC VELIKA BOŽOVIĆEVA ŽELJA: ‘Grof’ naredio dovođenje bivšeg napadača Sao Paola! (VIDEO)

Novi trener Crvene zvezde Miodrag ‘Grof Božović rekao je po odlasku ekipe iz Beograda na pripreme da je od uprave tražio četiri ili pet pojačanja pred početak predstojeće sezone. Spisak imena nije želeo da otkrije, ali je jedno ime procurelo.

U pitanju je Silvio Hoze Kardoso Reis Žunior, ili skraćeno Silvinjo, Brazilac koji može da igra kao krilni i centralni napadač. Ovaj nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << fudbaler Sao Paola, a u prethodne dve sezone u Krisiumi, jedno je od prvih lista na spisku želja novog trenera crveno-belih Miodraga Grofa Božovića, piše ‘MozzartSport’.
Rođen je 1990. godine, a prethodne dve godine proveo je pod vođstvom nekadašnjeg fudbalera crveno-belih Dejana Ramba Petkovića, od koga su i dobili potrebne informacije u Ljutice Bogdana.
Iako ima samo 25 godina ima solidnu karijeru iza sebe, pre svega u Sao Paolu gde je doživljavao najblistavije trenutke. Ipak, iza sebe ima i jednu povredu, veoma tešku, prednjih ukrštenih ligamenata kolena. Zbog toga je propustio je dobar deo sezone.
Imao je i evropsku avanturu, pošto je u dresu austrijskog LASK-a odigrao 25 utakmica i postigao četiri gola. Evo zašto je velika želja Miodraga Božovića.

(youtube / Elenko Sports)
The post BRAZILAC VELIKA BOŽOVIĆEVA ŽELJA: ‘Grof’ naredio dovođenje bivšeg napadača Sao Paola! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.