BOŽOVIĆ OSTAO BEZ VAŽNOG IGRAČA: Ristić se vraća u Beograd (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2017, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽOVIĆ OSTAO BEZ VAŽNOG IGRAČA: Ristić se vraća u Beograd (FOTO)

Crveno-beli će na Kipru biti do 18. februara.

Od našeg izveštača sa Kipra - Mihailo Ristić, posle povrede ligamenata skočnog zgloba, rehabilitaciju će nastaviti u Beogradu. Fudbaler Crvene zvezde povredio se u ponedeljak, tokom treninga, a u međuvremenu je odlučeno da se iz kiparskog Pafosa vrati u Srbiju. Prema prvim procenama, pauza će trajati tri nedelje, a Ristić će ka Beogradu krenuti u sredu.

Inače, crveno-beli se u Beograd vraćaju u ponedeljak, a prva utakmica u nastavku sezone biće odigrana 18. februara, protiv Novog Pazara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve spremno za transfer u Primeru, Zvezda na pragu odličnog posla!

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2017, 11:46

Zvezdan Terzić potvrdio, sledeće nedelje se očekuje finalizacija posla!..Povreda Mihaila Ristića pre nekoliko dana pokvarila je raspoloženje ekspediciji crveno-belih na Kipru...Mladi fudbaler je povredio ligamente skočnog zgloba, zbog čega će morati da pauzira dvadesetak dana, ali danas stižu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.