BORJAN: Koštale nas neiskorišćene šanse

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORJAN: Koštale nas neiskorišćene šanse

Crvena zvezda poražena od Totenhema.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Totenhema u četvrtom kolu B grupe Lige šampiona sa 0:4 i posle tog poraza ostali su i dalje na trećoj poziciji ispred Olimpijakosa koji je u Minhenu poražen od Bajerna. Milan Borjan savladan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je četiri puta, ali teško se neki od golova može staviti njemu na dušu.

 - Odigrali smo tešku utakmicu. Takva je kakva je. Primili smo nesretno taj prvi gol. Nismo iskoristili naše šanse i to nas je koštalo. To je sve fudbal - rekao je Borjan.

Čuvar mreže kanadske reprezentacije postao je rekorder Crvene zvezde kao golman sa najviše utakmica u evropskim takmičenjima:

 - Velika imena su ovde branila i čast mi je da sam ušao u istoriju. Ponosan sam i zadovoljan. Sad treba da nastavim dalje i da skidam još neke rekorde.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Borjan ne očajava, Zvezda ima cilj u Evropi!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019

Mogu li "crveno-beli" uspeti?..Golman Crvene zvezde Milan Borjan istakao je da njegov tim mora da se podigne nakon ubedljivog poraza od Totenhema u Ligi šampiona...Londonska ekipa je slavila sa 4:0 u Beogradu, dok je prethodno bila još ubedljvija u glavnom gradu Engleske 5:0..."Moramo da podignemo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.