BOMBA - Nemanja Radonjić! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''BOMBA'' - Nemanja Radonjić! (video)

To se čekalo!

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić najavljuje mnogo bolju sezonu u dresu Olimpika iz Marseja.

Njegov tim je rano jutros po našem vremenu savladao Sent Etjen u prijateljskoj utakmici, a bivši fudbaler Crvene zvezde je rešio pitanje pobednika prelepim golom u 74. minutu!

Bila je to prava ''bomba'', Radonjić je sa leve strane ušao u ''srce'' kaznenog prostora, nanizao par protivničkih igrača i onda poslao neodbranjivi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << projektil pod prečku, za konačnih 2:1.

Prethodno je Paje postigao lep gol u 17. minutu za vođstvo Olimpija, a izjednačio je Nordin pet minuta kasnije.

Dugo se čekalo na njegov pogodak i nema sumnje da će ovaj gol mnogo značiti Radonjiću posle neubedljive prve sezone u dresu Olimpika da povrati samopouzdanje i da zaigra kao u Zvezdi, zbog čega su ga Francuzi prošlog leta i platili 12 miliona evra.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.