Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 17:17

BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Amerikanac potpisuje za Zvezdu

Stiže bez obeštećenja.

Američki košarkaš Šabaz Nejpir blizu je prelaska u Crvenu zvezdu, te su do potpisa sa klubom sa Malog Kalemegdana ostale samo formalnosti, piše portal Telegraf.

Kako ovaj medij navodi, reč je o dvogodišnjem ugovoru.

U isto vreme su vest preneli i mediji iz Italije koji navode da je Olimpija poslednju ponudu Nejpiru poslala pre određenog vremena i nema nameru da da više novca, što je iskoristila Zvezda.

Shabazz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Napier. L'Olimpia Milano ha da tempo presentato la sua ultima offerta. Il club non si muoverà da quella, e si guarda intorno. La Stella Rossa ha risposto con un'offerta faraonica (biennale). A Belgrado c'è lecito ottimismo. La decisione non è attesa per oggi pic.twitter.com/YRgO1UfYLs

— Alessandro Luigi Maggi (@AlessandroMagg4) July 14, 2023

Ipak, kako pišu Italijani, ozvaničenje transfera ne bi trebalo da bude tokom dana.

U Beograd bi stigao kao slobodan agent, nakon što se nije dogovorio sa Olimpijom o produžetku saradnje. U Milanu je prošle sezone odigrao 12 utakmica u Evroligi i na njima u proseku imao 15 poena i gotovo četiri asistencije.

Reč je o igraču koji ima zavidno NBA iskustvo sa ekipama Majamija, Orlanda, Portlanda, Bruklina, Minesote i Vašingtona, dok je u Evropi branio boje još i Zenita.

Najnovije vesti o KK Crvena zvezda možete naći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.