BOLNICA U RAZGRADU: Ludogorec protiv Zvezde desetkovan

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 18:13

BOLNICA U RAZGRADU: Ludogorec protiv Zvezde desetkovan

Veliki problemi za bugarski tim.

Stomačni virus napravio je prilične probleme Crvenoj zvezdi zbog čega će aktuelni šampion poslati zahtev za odlaganjem meča protiv Voždovca, ali ništa bolja situacija nijw ni u redovima Ludogoreca, naredcnog protivnika crveno-belih u Ligi Evrope.

Brojne povrede snašle su tim koji sa klupe predvodi Valdas Dambrauskas. Kako prenose mediji u Bugarskoj, nije mali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << broj fudbalera čije je igranje u narednim mečevima Ludogoreca, pa i u onom protiv Zvezde u okviru Lige Evrope, pod znakom pitanja. Levi bek Anton Nedjalkov se povredio u Ligi Evrope protiv Mitjilanda i prinudno je zamenjen, a mada su prvi izveštaji o povredi bili optimistični, situacije se ispostavila kao ozbiljnija pa je njegovog igranje protiv crveno-belih pod znakom pitanja.

U Danskoj se povredio i Kiril Despodov, krilni napadač koji važi za jednog od najboljih fudbalera Ludogoreca i upitno je da li će se naći u timu protiv Zvezde, jao i krilni napadač Mavis Cibota. Osim ove trojice fudbalera, već duže vreme van tima su Vanderson i Kauli, a jedina dobra vest što se treninzima vratio Jordan Ikoko.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OZBILJAN HENDIKEP: Zvezda bez navijača protiv Ludogoreca

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 08:54

Meč je na programu narednog četvrtka...I Crvena zvezda i Ludogorec imaju probleme uoči utakmice drugogg kola Lige Evrope koja je na programu 30. septembra u Razgradu...U redovima prvaka Srbije hara stomačni virus zbog kojeg je kapiten Milan Borjan završio u bolnici, dok su u taboru “lude šume”...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.