Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLJI OD PARKERA: Dauda već rešeta u Škotskoj (VIDEO)

Za razliku od Džošua Parkera koji se nije snašao u Aberdinu i vratio se u Crvenu zvezdu, bivši napadač crveno-belih Abiola Dauda već je počeo da rešeta u dresu Hartsa.

Nigerijac je u Edinburg stigao pred kraj prelaznog roka i već je počeo da se isplaćuje “srcima”. Bivši napadač Crvene zvezde je u dresu novog kluba postigao dva gola u pobedi nad Ros Kauntijem 3:0. Nigerijac je golove postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za svega tri minuta u periodu od 86. do 89. minuta.
(Izvor: YouTube/Heart of Midlothian Football Club)
Harts se ovom pobedom učvrstio na trećem mestu škotske Prmijer lige.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Abiola Dauda kao nekad u Zvezdi - Dva gola za četiri minuta! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2016

Nekadašnji napadač Crvene zvezde sjajno je započeo svoju novu fudbalsku epizodu u Škotskoj...Kao što smo već i pisali tokom prelaznog roka, Abiola Dauda se ove zime iz holandskog Vitesea preselio u škotski Harts, a sinoć je na gostovanju Ros Kauntiju bio dvostruki strelac u trijumfu njegovog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.