Izvor: HotSport.rs, 17.Jul.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOL I TUGA: Telo preminulog fudbalera Gorana Gogića stiglo u Srbiju

Telo preminulog bivšeg fudbalera Crvene zvezde Gorana Gogića posle 14 dana stiglo je iz Kine u Srbiju.

Goran Gogić je preminuo pre tačno 14 dana posle treninga Ćingdaoa na putu do autobusa. Posle 14 dana peripetija oko papira i transporta avionom, telo nesrećnog mladića dopremljeno je u Beograd. Sanduk sa posmrtnim ostatcima nekadašnjeg fudbalera Zvezde u Beograd je stiglo u četvrtak oko 22.40 odakle je prevezeno u Kulu.
Sanduk sa telom Gorana Gogića >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << izložen je u kapeli, a sahrana će biti obavljena u subotu sa početkom u 16 časova. Danas su na Staro groblje u Kuli dolazili rođaci i prijatelji Groana Gogića kako bi izjavili saučešće porodici. Iz Kine je u Srbiju došao i Goranov kum i saigrač iz Crvene zvezde i Ćingdao Đorđe Rakić.
The post BOL I TUGA: Telo preminulog fudbalera Gorana Gogića stiglo u Srbiju appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Gogić ispraćen na večni počinak uz pesmu "Dobro znaj da uvek tu sam ja"

Izvor: Blic, 18.Jul.2015, 18:29

Bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić, koji je preminuo u Kini, sahranjen je u subotu uz zvuke navijačke pesme "Dobro znaj da uvek tu sam ja" na starom groblju u Kuli...Gogića je na večno nebo ispratila porodica, prijatelji, bivši i sadašnji fudbaleri Zvezde, predstavnici kluba i navijači,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.