BOBINATOR! Marjanović uništitelj ubacio 34 poena za 28 minuta! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2015, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOBINATOR! Marjanović uništitelj ubacio 34 poena za 28 minuta! (VIDEO)

Srpski as pružio daleko najbolju partiju otkako je stigao u Ameriku. Smeši mu se brz povratak u San Antonio...

EKSPLOZIJA! Srpski gorostas Boban Marjanović debitovao je u razvojnoj D ligi za Ostin Sparse u petak uveče sasvim solidnom partijom, a noćas u svom drugom nastupu za filijalu San Antonija odigrao je verovatno jedan od najboljih mečeva u karijeri!

Sparsi su savladali Rino rezultatom 137:132 (nije bilo produžetaka), a nekadašnji as >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Crvene zvezde na parketu je proveo 28 minuta. Za to vreme lopta je uglavnom bila u Marjanovićevim rukama, a one noćas nisu drhtale. Pazite sad: Bobi je meč završio sa dabl-dabl učinkom - fantastična 34 poena, 13 skokova, 4 asistencije i dve rampe, uz isto toliko izgubljenih lopti.



Kao prošle godine u crveno-belom dresu srpski reprezentativac je potpuno dominirao, pogađao sa svih pozicija, a bilo je onih njegovih prepoznatljivih brutalnih zakucavanja. Ono što posebno može da raduje Grega Popovića, koji će ga sigurno ubrzo vratiti u prvi tim, jeste činjenica da je Bobi imao izvanredan procenat šuta - 16/18!

Da podsetimo, Popović je odlučio da Marjanovića prosledi u Ostin kako bi ovaj dobio priliku da se navikava na američki stil košarke, pošto na startu sezone nije imao veliku minutažu u NBA ligi, a na velikom broju mečeva čak nije ni igrao...

Pratite MOZZART i na Vajberu!

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Greg, da li gledaš ovo? Bobijeva dominacija! /VIDEO/

Izvor: Blic, 06.Dec.2015

Samo dva meča u NBDL razvojnoj ligi bila su potrebna Bobanu Marjanoviću da pokaže šta zna! Srpski košarkaš je za filijalu San Antonija, Ostin ubacio čak 34 poena uz 13 skokova. Ovako to radi Bobi...Trener “mamuza” Greg Popović sigurno je gledao fantastičnu partiju našeg centra...Bobi je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.