BLEKBURN NUDI 7.5 MILIONA € ZA KASTILJA

Izvor: Press, 10.Jul.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLEKBURN NUDI 7.5 MILIONA € ZA KASTILJA

Engleski premijerligaš Blekburn Rovers spreman je da Crvenoj zvezdi iskešira 7,5 miliona evra za ekvadorskog reprezentativca Segunda Kastilja, tvrdi „Miror"! Sjajni vezista, koji je za dve godine na „Marakani" ostavio upečatljiv utisak, mogao bi da karijeru nastavi na „Ivud parku" na insistiranje novog menadžera Blekburna Pola Insa, koji u Kastilju vidi važnu kariku u manevru.
Agent snažnog Ekvadorca Miroslav Nestorović trebalo ...

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Blekburn nudi milione za Kastilja

Izvor: B92, 11.Jul.2008, 12:37

..Menadžer Blekburna Pol Ins ponudio je Crvenoj zvezdi čak 7,5 miliona eura za Ekvadorca Segunda Kastilja, prenosi britanski Miror. Sportski direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčević koji se priključio ekipi koja je na pripremama u Austriji, potvrdio je da postoji dobra ponuda za Kastilja iz Engleske,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.