BJELICI SVE JASNO: CSKA nas pročitao, moramo da ispravimo greške (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2017, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BJELICI SVE JASNO: CSKA nas pročitao, moramo da ispravimo greške (FOTO)

Zvezda je poražena od CSKA u Beogradu - 59:85.

Krilni centar Crvene zvezde, Milko Bjelica, pokušao je da nađe razloge ubedljivog poraza od CSKA (59:85).

ALIMPIJEVIĆ: Igrali smo koliko su nam dozvolili (FOTO)

EVROLIGA: Ubedljiv poraz Zvezde, moćni CSKA držao čas (FOTO)

KULJA NEZADOVOLJSTVO NA TVITERU: Delije ne štede nikoga, pale i teške reči (FOTO)

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Moskovljani su svaki napad dosta dobro spremili unapred. Nije tajna, znali su šta mi igramo. To nas je sprečavalo. Ipak, bez obzira na sve, trebalo bi da prevaziđemo ovu situaciju, imamo kvalitet da sigurno odigramo bolje nego što je sada bio slučaj - rekao je Bjelica.

O narednom protivniku u Evroligi, Olimpijakosu, kojem Zvezda gostuje u petak od 20 časova Bjelica je dodao:

- Nezahvalno je prognozirati. Svesni smo šta je bilo ovoga puta, trebalo bi da ispravimo te greške, pre svega u napadu, da igramo skoncentrisanije. A i da se oslobodimo pritiska, koji je sada bio prisutan iz ne znam kog razloga. Dosta smo slabo odigrali, sa niskim procentom realizacije šuta, što umnogome zavisi od nas samih, naše koncentracije i raspoloženja. Olimpijakos spada u konkurente za F4 turnir, kao i CSKA, s tim da je možda i bolji. Svesni smo šta nas čeka, biće teško, ali počev od sebe, pa do drugih igrača, trebalo bi da shvatimo gde smo grešili i da probamo da ispravimo što pre. Mislim da će to svakako biti slučaj na sledećoj i utakmici protiv Zadra.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.