BIVŠI NAPADAČ ZVEZDE PRED VELIKIM TRANSFEROM: Postigao jedan od najlepših golova ikada na Marakani, a sada su ga putevi odveli dalje!

Izvor: HotSport.rs, 05.Apr.2023, 17:12

BIVŠI NAPADAČ ZVEZDE PRED VELIKIM TRANSFEROM: Postigao jedan od najlepših golova ikada na Marakani, a sada su ga putevi odveli dalje!

Pamti se još uvek njegov čuveni pogodak Navijači Crvene zvezde se dobro sećaju imena i prezimena Bruno Mezenga, pogotovo nakon gola koji je postigao protiv Smedereva. Ipak, put ga je iz Beograda odveo na različite strane. Što se Evrope tiče nastupao je još za Legiju iz Varšave, da bi se potom vratio u rodni Brazil ... Read more
The post BIVŠI NAPADAČ ZVEZDE PRED VELIKIM TRANSFEROM: Postigao jedan od najlepših golova ikada na Marakani, a sada su ga putevi odveli dalje! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

JOVANOVIĆ CEPA MREŽE U IZRAELU: Srpski napadač u životnoj formi!

Izvor: HotSport.rs, 06.Apr.2023, 14:51

Brojni skauti prate njegove partije. Srpski napadač u dresu Makabija iz Tel Aviva, Đorđe Jovanović ima još jednu sjajnu sezonu. Ne želi previše pažnje da pruža individualnim priznanjima, ali svakako da želi što više golova u mreži rivala: ‘Želja mi je da budem prvi strelac šampionata,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.