Izvor: Blic, 18.Jul.2023, 10:30

BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE STIGAO NA SASLUŠANJE Vuk Radivojević osumnjičen da je ženi probio BUBNU OPNU, danas iznosi odbranu pred tužiocem (FOTO)

Vuk Radivojević, bivši košarkaš Crvene Zvezde, koji je osumnjičen za nasilje nad suprugom L.R. (40), stigao je na saslušanje u tužilaštvo gde će izneti svoju odbranu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE ZANEMEO PRED TUŽIOCEM Njegova žena odbila da svedoči, a posle ovog zahteva njenog advokata Vuk Radivojević je pušten na SLOBODU

Izvor: Blic, 18.Jul.2023

U prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušan osumnjičeni bivši košarkaš Crvene Zvezde, Vuk Radivojević zbog sumnje da je učinio krivično delo Nasilje u porodici. Takođe, ispitana je i oštećena L.R. supruga osumnjičenog.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.