BIO JE VELIKA NADA CRVENE ZVEZDE: Sin legende Partizana na probi u Inđiji! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 18:12

BIO JE VELIKA NADA CRVENE ZVEZDE: Sin legende Partizana na probi u Inđiji! (FOTO)

Karijera mladog fudbalera u velikom padu.

Velika očekivanja imali su od Vanje Vučićevića u Crvenoj zvezdi, još kada su ga kao tinejdžera doveli iz Čukaričkog. Međutim, sin legendarnog igrača Partizana, Nebojše Vučićevića nije uspeo da se nametne.

PSŽ je posle drame protiv Atalante postao prvi polufinalista Lige šampiona, a večeras (21.00), takođe u Lisabonu, za prolaz među >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četiri najbolja bore se RB Lajpcig i Atletiko Madrid. Kvota na keca je 3,60, iks je 3,10, a dvojka 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Atletiko Madrid.

Nije mu bolje išlo ni redovima Krila Svojetov iz Samare. Šansu je potom potražio u beogradskom Sinđeliću, a trenutno pokušava da se izbori za superligaški ugovor.

Naime, "Sportski Žurnal" je preneo informaciju da se 22 godišnji napadač nalazi na probi u Inđiji.

Moguće je da će zeleno-beli dobiti još jedno nenadano pojačanje, a mladi golgeter veliku šansu da karijeru vrati na pravi kolosek.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.