BEZ RODIĆA NA ALIJANC ARENI: Zvezda oslabljena protiv Bajerna

Izvor: Večernje novosti, 17.Sep.2019, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ RODIĆA NA "ALIJANC ARENI": Zvezda oslabljena protiv Bajerna

Reprezentativni levi bek povredio se na meču sa Inđijom, povreda nije naivna i on neće putovati sa ekipom VELIKI peh pred put u Minhen. Crvena zvezda biće oslabljena na utakmici sa Bajernom, jer neće moći da računa na Milana Rodića. Reprezentativni levi bek povredio se na meču sa Inđijom, povreda nije naivna i on neće putovati sa ekipom. Problem je što je i desni bek Gobeljić rovit i male su šanse da bude u prvih 11.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakav peh: Zvezda bez Rodića u Minhenu

Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2019

Veliki peh za Crvenu zvezdu! Srpski šampion u Minhenu neće moći da računa na nezamenjivog levog beka Milana Rodića, koji se povredio u meču sa Inđijom pa neće biti spreman za okršaj na Alijanc areni, piše Žurnal. Kako navodi isti izvor, Rodića neće biti ni u avionu za Minhen, koji ovog jutra...

Nastavak na MozzartSport.com...

VELIKI PEH ZA CRVENO-BELE U MINHENU: Zvezda bez Rodića protiv Bajerna!

Izvor: Kurir, 17.Sep.2019

Fudbalski klub Crvena zvezda neće moći protiv Bajerna da računa na levog Milana Rodića, koji zbog povrede nije danas otputovao u Minhen.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.