BEZ DLAKE NA JEZIKU: Luka Vildoza najzad progovorio o odlasku iz Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 19:06

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Luka Vildoza najzad progovorio o odlasku iz Zvezde

Imao je jasnu poruku o ovoj temi.

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak igraju svoj poslednji meč ovosezonske Evrolige. Protivnik je Fenerbahče.

Košarkaš crveno-belih Luka Vildoza proživljava novi uzlet u sezoni. Iza crveno-belih je izgubljena šansa za Top 8 fazu, ali i četiri pobede u nizu, dok Argentinac polako počinje da liči na "starog sebe".

- Gledali smo neke Fenerove utakmice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radi se o jakom timu, igraju "smol bol", igraju to jako dobro. Odigrali su zaista odličnu utakmicu protiv Efesa tako da nas očekuje težak posao - kaže Vildoza na početku razgovora sa novinarima.

Kako komentariše priče o odlasku iz Zvezde?

- Ne zanima me. Sve sam to stavio na blok. Saznao sm o tome tek kad mi je Igor rekao (PR kluba), tako da nemam šta da kažem.

Predstoji poslednja utakmica u Evroligi, pa je Vildoza sumirao utiske.

- Mislim da smo igrali dobru sezonu imajući u vidu kako smo je počeli. Kada sam stigao ovde ekipa nije delovala dobro, igrala je loše, ali smo popravili poziciju posle niza pobeda. Izgubili smo ipak neke utakmice koje nismo smeli da izgubimo. Tako je - kako je, sada je važno da budemo spremni za ABA ligu - rekao je Vildoza.

BONUS GALERIJA:Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vildosa o odlasku iz Zvezde: Ne zanima me

Izvor: B92, 12.Apr.2023

Argentinski košarkaš iz redova Crvene zvezde Luka Vildosa prokomentarisao je navode da napušta crveno-bele..Grčki mediji su pokrenuli lavinu komentara nakon objave da će Luka Vildosa napustiti Zvezdu i otići u Panatinaikos na kraju sezone...U utorak u toku dana stigao je i demant ovih navoda...Vildosa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.