BESAN KAO RIS: Lalatović osuo PALJBU posle trijumfa u Šapcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESAN KAO RIS: Lalatović osuo PALJBU posle trijumfa u Šapcu

Evo šta mu je sve zasmetalo.

Fudbaleri Vojvodine savladali su Mačvu u Šapcu minimalnim rezultatom u 16. kolu Superlige Srbije, a trener Lala Nenad Lalatović nezadovoljan je načinom na koji mediji izveštavaju o igrama Novosađana. Bivši trener Crvene zvezde i niškog Radničkog dotakao se i uprave Voše, a posebno mu smeta činjenica da se o njima najčešće piše u "negativnom kontekstu".

- U >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpskom fudbalu, samo Crvena zvezda i Partizan imaju para da plate igrače koji su u stanju da individualnim potezom reše utakmicu. Mi možemo da igramo jedino kolektivno i upravo tako smo danas došli do pobede. Dobro smo stajali u srednjem bloku i defanzivno smo sve uradili besprekorno, te smatram da smo zasluženo pobedili - rekao je Lalatović, a preneo klupski sajt.

On se potom okrenuo rezultatima Voše i nezastupljenosti u medijima.

- Nadam se da će sada i novinari malo više hvaliti Vojvodinu, a ne samo kuditi je kada izgubi ili odigra nerešeno. Kada sam došao, Vojvodina je bila sedma na tabeli, sad je druga, a pohvale od strane novinara iz Novog Sada, iz Sportskog žurnala i ostalih, ne vidim nigde. Vidim samo kritike i ne znam šta je razlog tome. Možda to što je Vojvodina druga ili to što će izaći u Evropu? Ja sam i došao ovde zbog toga, a ukoliko smetam, mogu i da odem, to nije nikakav problem. Dlaku na jeziku nemam i žao mi je kada me moji igrači pitaju: „Šefe, da li je moguće da nas nikad nema u novinama? Da li je moguće da o Vojvodini niko ništa ne piše, a druga-treća je na tabeli? Samo pljuju i kritikuju kad izgubimo.“ Baš me zanima da li će neko u narednih 14 dana, makar i na sedmoj stranici, pisati nešto o mojim igračima. Vojvodina je veliki klub i tužno je to što o njoj u Srbiji niko ništa lepo ne priča i ne piše. To je sramota i jako mi je žao zbog toga, jer Vojvodinu doživljavam kao svoju drugu kuću, pa zato ne mogu da verujem u neke stvari. Nadam se da je barem 80 posto naše uprave srećno što smo pobedili danas, a 20 posto možda i nije. No, šta da radim? Moji igrači su pokazali kako se bori za klub. Mi nemamo veliki fond igrača, ali od ovoga što imamo, ja izvlačim maksimum. Oni mi daju srce, a ja njima svoju dušu - dodao je Lalatović.

Podsetimo, Vojvodina je pobedom nad Mačvom došla na drugo mesto na tabeli, dok su Šapčani zakucani za dno sa tek četiri boda.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sanja Kružević, portparol FK Vojvodine

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 6. Окт 2019. у 9:25 PDT

🚽 stories

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 2. Сеп 2019. у 1:06 PDT

🌊

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 10. Авг 2019. у 8:09 PDT

🌞

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 10. Сеп 2019. у 1:44 PDT

Hi weekend 🙋 #weekendvibes✌ #calvinkleinunderwear #photoshooting📷 #smileforlife

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 1. Нов 2019. у 8:40 PDT

zaboravih da se nasminkam i isfeniram za trening

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 18. Јун 2019. у 5:46 PDT

🧟‍♀️

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 3. Мај 2019. у 5:40 PDT
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.