BAŠ GA RADE EMOCIJE: U Pionir dolazi u dresu Reala i sa Zvezdinim šalom oko vrata (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2015, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAŠ GA RADE EMOCIJE: U Pionir dolazi u dresu Reala i sa Zvezdinim šalom oko vrata (FOTO)

Jedan od najtalentovanijih košarkaša na svetu je podsetio da će sutrašnji dan biti poseban za njega.

Za jednog igrača madridskog Reala sutrašnji duel protiv Crvene zvezde će biti poseban. U pitanju je Luka Dončić, košarkaš koji ima samo 16 godina, a već se nalazi u prvom timu šampiona Evrope.
Real sutra gostuje u Pioniru Crvenoj zvezdi, a mladi krilni košarkaš je podsetio na svoju navijačku pripadnost od malih nogu.
Na svom tviter >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << profilu je objavio sliku sa šalom crveno-belih, uz komentar:
– Sutra je posebna utakmica protiv Crvene zvezde.
Mañana un partido especial vs @kkcrvenazvezda !! pic.twitter.com/EurYdTgONI
— Luka Doncic (@luka7doncic) November 26, 2015
Nema sumnje da će ga navijači lepo dočekati, ali i strepeti od njegovih poteza, jer iako ima samo 16 godinasve je češće jedna od opcija trenera Pabla Lasa.
Karte za ovu utakmicu već uveliko su rasprodate.
The post BAŠ GA RADE EMOCIJE: U Pionir dolazi u dresu Reala i sa Zvezdinim šalom oko vrata (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaš Reala ODUŠEVIO ''Delije'' pred duel sa Zvezdom! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2015

Posle ovoga, ne sumnjamo da će ga Zvezdini navijači u ''Pioniru'' srdačno dočekati...Iako je i za Real i za Crvenu zvezdu Telekom sutrašnja utakmica sedmog kola Evrolige od velikog značaja, mladi košarkaš kraljevskog kluba Luka Dončić odlučio je da dan pred gostovanje u ''Pioniru'' podseti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.