BARSA MOŽE U BEOGRAD: Zvezda saznala potencijalne rivale u osmini finala

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2022, 00:01

BARSA MOŽE U BEOGRAD: Zvezda saznala potencijalne rivale u osmini finala

Velikan do velikana.

Poznati su svi potencijalni rivali FK Crvena zvezda u osmini finala Lige Evrope. Nakon ekipa koje su svoje mesto obezbedile u terminu od 18.45 (više o tome pročitajte OVDE), spisak klubova kompletirali su Barselona, Rendžers Braga i Betis.

Na iznenađenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fudbalske javnost, Barselona je "počistila" Napoli na stadionu Dijego Armando Maradona rezultatom 4:2. Strelci za ekipu iz Katalonije bili su Đordi Alba, Frenki de Jong, Đerar Pike i Pjer Emerik Obamejang. Pogotke za pulene Lućijana Spaletija delo su Lorenca Insinjea i Matea Politana.

Rendžersi su na svom Ajbroksu odoleli Borusiji iz Dortmunda (2:2) i tako se plasirali u narednu fazu. Dvostruki strelac za Policajce bio je Džejms Tavarnije. Golove za Milionere postigli su Džud Belingem i Doni Malen.

Betis i Zenit su odigrali meč bez golova, a španska ekipa u osminu finala ide zahvaljujući trijumfu u Rusiji od 3:2.

Betis – Zenit 0:0 (prvi meč 3:2)

Napoli – Barselona 2:4 (prvi meč 1:1)

Braga – Šerif 2:0 (prvi meč 0:2) posle penala 5:4

Rendžers – Borusija Dortmund 2:2 (prvi meč 4:2)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvezda čeka žreb: Giganti vrebaju

Izvor: B92, 25.Feb.2022

Crvena zvezda je saznala sve potencijalne rivale na žrebu za osminu finala Lige Evrope...Zvezda će, kao pobednik grupne faze, biti nosilac na žrebu u Nionu u petak tačno u podne...Završenim revanšima šesnaestine finala dobila je osam mogućih rivala i već sada je jasno da joj slede dva spektakla,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.