Izvor: Pančevac-online.com, 30.Mar.2023, 20:12

BARAK BAHAR SE OGLASIO O PONUDI ZVEZDE! Ponuda će biti, za sada sam koncentrisan isključivo na Makabi

Svestan je ogromnog interesovanja javnosti za ovu temu. Potpuno neočekivano, pred kraj dvonedeljne prvenstvene pauze i u situaciji kada Crvena zvezda grabi ka odbrani duple krune, u prvi plan je izbila informacija da čelnici crveno-belih već traže trenera za sledeću sezonu i da su započeli pregovore sa trenerom Makabija iz Haife Barakom Baharom. Izraelski portal […] The post BARAK BAHAR SE OGLASIO O PONUDI ZVEZDE! Ponuda će biti, za sada sam koncentrisan isključivo na Makabi appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Barak Bahar: Razumijem da situacija sa Srbijom zaokuplja sve medije

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2023

Potpuno neočekivano, pred kraj dvonedeljne prvenstvene pauze i u situaciji kada Crvena zvezda grabi ka odbrani duple krune, u prvi plan je izbila informacija da čelnici "Crveno-bijelih" već traže trenera za sljedeću sezonu i da su započeli pregovore sa trenerom Makabija iz Haife, Barakom Baharom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.