BAHAR PRED VOJVODINU: Navijačima obećavam strast i borbu kao protiv Fiorentine

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 14:54

BAHAR PRED VOJVODINU: Navijačima obećavam strast i borbu kao protiv Fiorentine

Crvena zvezda dočekuje Novosađane sutra od 20 časova.

Fudbaleri Crvene zvezde počinju novu sezonu u Mozzart bet Superligi i odbranu titule utakmicom protiv Vojvodine na stadionu ''Rajko Mitić'' sutra od 20 časova. Biće to i debi novog trenera Crvene zvezde na klupi šampiona Srbije u zvaničnim mečevima.

 - Veoma sam uzbuđen zbog početka sezone u Super ligi Srbije. Jedva čekam da ponovo vidim navijače, mogu da im obećam da ćemo pružiti istu strast >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i borbu kao protiv Fiorentine. Bilo je i dobrih i loših strana igre na tom meču. Mogli smo da postignemo i više golova, ali očekujemo da budemo sve bolji i bolji iz meča u meč. Sve vreme želimo da budemo na vrhuncu forme, odradili smo dobre pripreme i u dobrom smo stanju. Moramo još da napredujemo, ali to ćemo raditi i na predstojećim utakmicama. Želimo da budemo na vrhuncu pred prvu utakmicu Lige šampiona - rekao je Bahar.

Vojvodina je već imala debi u novoj sezoni i posle solidne partije poražena je na Kipru od APOEL-a sa 2:1, a Bahar se pohvalno izrazio o Lalama.

 - Gledali smo utakmice Vojvodine, imaju dobar rezultat sa Kipra i dobar tim. Protiv timova sa čvrstom defanzivom sam već igrao, tako da znam šta me čeka. Imamo kvalitet i imamo želju da pronađemo rešenja i za takve situacije. Spremni smo - naglasio je Bahar i otkrio da nije o narednom protivniku razgovarao sa Urošem Kabićem koji je upravo iz Novog Sada stigao  uBeograd. - Razgovarao sam sa Kabićem, ali ne o Vojvodini, već o njegovim kvalitetima. Veliki je talenat, upravo je zato u Zvezdi i smatram da će imati sjajnu karijeru ukoliko bude vredno trenirao.

Mirko Ivanić je tokom priprema postigao pet golova, a Bahar je zadovoljan formom jednog od najboljih igrača Crvene zvedze proteklih sezona:

 - Srećan sam da čujem da se Ivanić vratio u život. Kada sam pričao sa njim na početku, video sam da nije bio baš raspoložen. Posle razgovora vidim da se to popravlja. Srećan sam da ide u smeru u kojem želimo, ide u dubinu, daje golove i asistira. Takvog Ivanića želimo.

Crvena zvezda neće biti potpuno kompletna na utakmici protiv Vojvodine pošto par igrača ima probleme sa povredama.

 - Jovan Mijatović i Aleksandar Katai imaju manje probleme sa povredama, ali svi ostali igrači su zdravi i mogu da računam na njih sutra. Katai je povređen, da nije, sigurno bi bio deo tima. Kanga se tek skoro priključio ekipi, s obzirom na to da je imao neke privatne probleme, tako da se polako privikava na tempo - zaključio je Bahar.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.