BAHAR POSLE POBEDE: Ovo je bio moj poslednji meč na klupi Makabija

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 09:22

BAHAR POSLE POBEDE: Ovo je bio moj poslednji meč na klupi Makabija

Na pragu je nove titule u Izraelu.

Makabi iz Haife na korak je do nove titule fudbalskog prvaka Izraela. U derbiju kola su pobedili Hapoel Ber Ševu 1:0.

Sada imaju sedam bodova više u odnosu na ekipu koju su poebdili. Ipak, titula nije bila glavna tema konferencije za medije, već vest o odlasku trenera Baraka Bahara u Crvenu zvezdu.

- Ovo je bila moja poslednja utakmica sa Makabijem - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Barak Bahar, a onda rekao da je to prvoaprilska šala.

On je poručio da sa Crvenom zvezdom nije ništa dogovoreno i da se pita prvi čovek Makabija.

- Ne, nisam sve završio sa Crvenom zvezdom i to ne mogu da uradim trenutno ni sa bilo kojom drugom ekipom. Imam ugovor na još godinu dana i sve mora da ide preko predsednika Makabija. Ima interesa, ali ništa nije još zaključeno. Glavom sam i dalje u Makabiju iz Haife, ali ne mogu da kažem šta će se potom desiti. U ovom trenutku ništa nije zaključeno - poručio je Barak Bahar.
Pogledaj vesti o: Prvoaprilske šale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.