BAHAR ODBRANIO TITULU: Odmah posle meča je progovorio o nastavku karijere

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 22:44

BAHAR ODBRANIO TITULU: Odmah posle meča je progovorio o nastavku karijere

Makabi je treću godinu uzastopno šampion Izraela.

Fudbaleri Makabija iz Haife, pod vođstvom trenera Baraka Bahara osvojili su treću uzastopnu titulu prvaka Izraela.

Oni su kao gosti deklasirali Netanju sa 5:1, a uz to je i drugoplasirani Hapoel Ber Ševa ubedljivo poražen od Makabija iz Tel Aviva sa 3:0, pa Baharov tim kolo pre kraja ima nedostižnih sedam bodova prednosti.

Odmah posle meča, u trenucima šampionskog slavlja, izraelski novinari su Baraku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Baharu postavili pitanje u vezi dugo najavljivanog transfera u Crvenu zvezdu.

- Bio je veliki pritisak i bilo mi je jasno da u ovom trenutku, ako bude manje dobrih rezultata, sve će biti na meni. Od prvog trenutka sam objasnio igračima da je ovo možda naš poslednji zajednički ples, možda i neki igrači neće biti ovde sledeće sezone, pa su shvatili da se mora završiti na dobar način. Zahtevalo se više od mene i tima i uradili smo nešto neverovatno ovde. Da li ću biti u Makabiju iz Haife sledeće sezone? To ćemo uskoro znati - ostao je zagonetan Barak Bahar, ali kako stvari stoje gotovo sigurno će preuzeti Zvezdu sledeće sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BAHAR OVERIO TITULU, PA GOVORIO O DOLASKU U ZVEZDU: ‘To ćemo uskoro znati!’

Izvor: HotSport.rs, 16.Maj.2023, 09:22

Očekuje se da uskoro bude predstavljen na ‘Marakani’. Izraelski stručnjak Barak Bahar nalazi se na korak od dolaska u Crvenu zvezdu. Večeras je svom Makabiju iz Haife obezbedio titulu prvaka države, a odmah nakon meča izraelski mediji pitali su ga potencijalni prelazak na klupu ‘crveno-belih’...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.