B92.net saznaje: Bahar ima punu podršku

Izvor: B92, 02.Nov.2023, 00:16

B92.net saznaje: Bahar ima punu podršku

Trener Crvene zvezde Barak Bahar dobio je punu podršku uprave kluba nakon remija protiv TSC-a, saznaje B92.net.

Izraelski stručnjak i igrači ispraćeni su zvižducima nakon utakmice sa rivalom iz Bačke Topole (1:1).

Šampion Srbije sada zaostaje šest bodova u odnosu na Partizan i naredni meč igra protiv Radnika u subotu, u Beogradu.

"Barak Bahar – žuti karton", skandirale su "delije" posle susreta, dok je Bahar nešto kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << punih sat i po vremena držao sastanak u svlačionici.

"Nezadavoljni su jer nismo pobedili, a morali smo da dobijemo ovu utakmicu. Do samog kraja meča smo kontrolisali utakmicu. Iz jednog napada smo primili gol. Radili smo veoma naporno kako bismo trijumfovali na večerašnjoj utakmici. To je fudbal, ovo je težak trenutak za nas. Neophodno je da budemo efikasniji. Ali moramo da budemo spremni, moramo da se podignemo za utakmicu u subotu", bilo je sve što smo čuli od Bahara ove večeri i to za TV Arena sport nakon samog susreta.

Bilo kako bilo, Izraelac, uprkos slabijem startu sezone, još uvek uživa podršku uprave kluba iz Ljutice Bogdana.

Pobeda protiv tima iz Surdulice za vikend ne bi smela da se dovodi u pitanje, dok bi "biti ili ne biti" mogao da predstavlja duel sa Lajpcigom u utorak u Ligi šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.