B92: Sloter ne dolazi u Zvezdu

Izvor: B92, 11.Dec.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92: Sloter ne dolazi u Zvezdu

Uprkos informaciji koju su preneli pojedini mediji, centar madridskog Reala Markus Sloter neće biti pojačanje Crvene zvezde za Top 16 fazu Evrolige.

To je za B92 rekao njegov menadžer Miško Ražnatović.

“Niko nikada o tome nije rekao nijednu reč, on ne dolazi u Zvezdu. Koliko znam, Zvezda posle skora 16-3 ne traži igrača ni na jednoj poziciji“, kaže Ražnatović za B92.

Sloter >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je letos potpisao dvogodišnji ugovor sa Realom, ali u prvim mesecima nove sezone dobio je neočekivano malo prostora. Amerikanac ima 29 godina, visok je 204 cm, ali je izuzetno snažan i skočan, pa pokriva pozicije ’četiri’ i ’pet’.

Kako navode strani mediji, najozbiljniji kandidat za njegovo dovođenje jeste Makabi iz Tel Aviva.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DELIJE SE UZALUD RADOVALE: Sloter ne dolazi u Zvezdu!

Izvor: HotSport.rs, 11.Dec.2014

Zvezdaši su se uzalud obradovali informaciji koju su preneli mediji, da centar madridskog Reala Markus Sloter dolazi u Crvenu zvezdu. Od tog pojačanja za Top 16 fazu Evrolige neće biti ništa.. . Njegov menadžer Miško Ražnatović je demantovao pisanja medija.. – Niko nikada o tome nije rekao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.