B92: Onjilo u Crvenoj zvezdi

Izvor: B92, 12.Avg.2013, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92: Onjilo u Crvenoj zvezdi

Nigerijski napadač Ifeani Onjilo novi je član Crvene zvezde, samo dan pošto je odigrao ključnu ulogu u pobedi Javora nad crveno-belima.

Onjilo je potpisao četvorogodišnji ugovor i priključiće se treninzima novog kluba već u utorak, a pravo nastupa ima već od drugog kola.

Zvezda je u nedelju izgubila od Javora u Ivanjici 4:2, a Onjilo je postigao jedan gol, a zatim je srušen za crveni karton Novaku Martinoviću, posle čega je meč prelomljen na stranu domaćina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Čelnici beogradskog kluba, koji već neko vreme traže napadača, odmah su se zainteresovali za krupnog i brzog fudbalera, a dogovor sa upravom Ivanjičana je brzo sklopljen.

Onjilo je u Srbiji već pet godina, sve vreme je igrao za Javor, a prošle sezone je na 25 utakmica dao 7 golova, između ostalog po gol Zvezdi i Partizanu.

Nigerijac ima 22 godine, a visok je 193 centimetra.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

B92: Onjilo u Crvenoj zvezdi

Izvor: B92, 12.Avg.2013

Nigerijski napadač Ifeani Onjilo novi je član Crvene zvezde, samo dan pošto je odigrao ključnu ulogu u pobedi Javora nad crveno-belima...Onjilo je potpisao četvorogodišnji ugovor i priključiće se treninzima novog kluba već u utorak, a pravo nastupa ima već od drugog kola...Zvezda je u nedelju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.