Avramovski za Blicsport: Nikad nemam tremu, spreman sam za izazove u Zvezdi

Izvor: Blic, 28.Jul.2014, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avramovski za Blicsport: Nikad nemam tremu, spreman sam za izazove u Zvezdi

Danijel Avramovski je debitovao u dresu Crvene zvezde kao strelac protiv Krškog, a prvom partijom, hladnokrvnošću, pasovima i velikim radijusom kretanja najavio je da će biti u konkurenciji za startnu postavu tima Nenada Lalatovića.

"Zadovoljan sam, već na prvo utakmici uspeo sam da postignem gol, pokazao sam veliku volju i želju, toga mi ne nedostaje. Imao sam nameru da šutiram na gol, ne baš onako, ali sam imao i sreće da zatresem mrežu. Nemam tremu, za igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je to najbitnije, da se prilagodi i igra opušteno, bez pritiska", rekao je Avramovski za Blicsport.

Avramovski se posebno istakao u prvom poluvremenu, kada je igrao i malo povučenije, iako više voli da ima ofanzivnu ulogu.

"Najviše volim da igram pozadi iza špiceva, a sada sam prvo poluvreme igrao malo nazad, u drugom sam bio iza špiceva", rekao je makedonski fudbaler, otkrivši i ko mu je fudbalski uzor.

"Najviše volim da gledam Frančeska Totija, a imao sam čast da provedem vreme i u Liverpulu sa Džerardom i ekipom, trenirao sam i sa seniorima, a sa mlađima sa Sterlingom, on je baš debitovao nedelju dana posle mog odlaska. Ipak, i po stilu mi više odgovaraju Španci i Italijani, zato i volim Totija", dodao je bivši član Rabotničkog.

Makedonci su u najslavnijoj generaciji kluba bili nosioci igre i ljubimci navijača, pa se Avramovski nada da će steći naklonost publike poput njih.

"Najdoski je bio vrhunski štoper, Pančev napadač, nadam se da ću se ja dokazati u veznom redu. Igrači mi baš pomažu da se prilagodim, Milijaš, Aca Kovačević i drugi momci, za samo dva-tri dana mnogo je dobrih utisaka", dodaje Avramovski, koji je pokazao spremnost za početak sezone.

"Igrao sam i za Rabotnički, stigao me je samo malo umor posle puta, ali kondiciono sam spreman, u treningu sam mesec dana, igrao sam takmičarske mečeve", poručio je mladi reprezentativac Makedonije.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.