Asamoa dobio dozvolu lekara, Sa Pinto zatvorio trening, Delije spremaju akciju!

Izvor: Blic, 28.Mar.2013, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asamoa dobio dozvolu lekara, Sa Pinto zatvorio trening, "Delije" spremaju akciju!

Fudbaler Crvene zvezde Natanijel Asamoa dobio je dozvolu za profesionalno bavljenje sportom od lekarske komisije Kliničkog centra, pa će nastaviti da radi sa ostalim igračima u punom trenažnom procesu.

Fudbaler poreklom iz Gane imao je problema zbog upale srčanog mišića, ali je u četvrtak dobio dozvolu posle odredbe lekarske komisije na čelu sa docentom prof. doktorom Arsenijem Ristićem.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << toga, dobio je i konačnu potvrdu pečatom Zavoda za sportsku medicinu, bez čega ne bi mogao da bude licenciran za tim.

Svi igrači prisustvovali su zatvorenom treningu koji je vodio novi trener Rikardo Sa Pinto. Ekipi predstoji priprema za meč 20. kola Jelen superlige u subotu na domaćem terenu protiv Radničkog iz Kragujevca.

Tim povodom, navijači kluba pripremaju veliku akciju i pozivaju pristalice "crveno-belih" da dođu na stadion i pokažu privrženost klubu, bez obzira na činjenicu da je borba za titulu praktično izgubljena.

Povezane vesti: Sklek za svaki promašaj: Sa Pinto posle treninga zadržao Zvezdine špiceve

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Asamoa može da igra fudbal!

Izvor: Sportal.rs, 28.Mar.2013

Mladi fudbaler iz Gane i član Crvene zvezde Natanijel Asamoa dobio je dozvolu da igra. Nakon pregleda koji su obavljeni u četvrtak ustanovljeno je da je miokarditis prošlot pa će mladi napadač moći da se stavi na raspolaganje novom treneru crveno-belih Rikardu Sa Pintu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.