Asamoa: Zvezda, velika šansa

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Jan.2012, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asamoa: Zvezda, velika šansa

Akra, Lagos, Istanbul, Beograd i na kraju Tivat. Skoro čitav dan trajalo je putešestvije Natanijela Asamoe od Gane, koje je išlo preko pet aerodroma uz neizbežno čekanje na letove, ali je konačno stigao među crveno–bele.
Umornog napadača, kojeg su danima kočile putne isprave, na tivatskom aerodromu juče popodne dočekali su koordinator u prvom timu Crvene zvezde, Miodrag Antonijević i menadžer za bezbednost Ivan Petrić, prevezli ga do hotela >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << „Splendid” u Bečićima i stavili na raspolaganje treneru Robertu Prosinečkom.
Znam da sam došao u veliki klub, jer je reč o nekadašnjem šampionu sveta i Evrope, koji u svakoj utakmici mora da pobedi. Ne plašim se takvog pritiska, zato što sam navikao na sličan u Gani, s obzirom da sam igrao za klub, koji je bio prvak Afrike i uvek išao na pobede. Šta više, željan sam da pomognem da se Zvezda vrati na stare staze uspeha – kazao je Asamoa.
Pre toga mora da prođe probu, odnosno da tokom boravka crveno–belih u Crnoj Gori uveri šefa stručnog štaba da zaslužuje ugovor.
Zvezdu vidim kao veliku šansu, učiniću sve što je u mojoj moći da uverim trenera da zaslužujem da potpišem ugovor sa Zvezdom.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.