Izvor: DobreVesti.rs, 31.Jan.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arunovićeva prva, Veličkovićeva druga u Minhenu

 
MINHEN - Zorana Arunović reprezentativka Crvene zvezde osvojila je prvo, a Bobana Veličković iz Bora 030 drugo mesto u gađanju vazdušnim pištoljem trećeg dana najjačeg turnira u ovom delu sezone u Minhenu.


U finalu vazdušnom puškom za žene gađale su dve srpske takmičarke.  Ivana Maksimović iz „Akademije Maksimović“ je osvojila peto mesto, dok je Dragana Todorović iz Novog Beograda Ušća zauzela osmu poziciju.
Ovo su dve jedine medalje srpskih strelaca na prestižnom takmičenju. U finalu prvog dana  gađali su Bobana Veličković (šesta pištoljem  za seniorke) i junior Stevan Jovanović (četvrti vazdušnom puškom). Drugog dana imali smo učesnike takođe u dva finala: Dimitrije...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.